fredag den 1. januar 2016

Sikke en dag

Årets sidste dag og lidt utraditionelt skulle jeg en tur i scanner. MR scanning af hovedet. Det er det mest ubehagelige jeg længe har prøvet. Har været i scanneren før, men denne gang blev hovedet spændt fast og radiologen sagde ikke et ord undervejs - sidst blev der sagt "nu larmer det", nu kommer der 2 x 3 minutter og i den stil. Men denne gang - stilhed..

Billederne bliver sendt til neurologen, en specialist skal kigge dem igennem, så kommer de til ham og så får jeg svaret - vil gætte på der går 3-4 uger..

Det er en underlig situation, for jeg håber på den ene side de finder noget som kan forklare mine symptomer og ikke mindst behandle dem. Men på den anden side skal der jo helst ikke være noget vel..


Thomas købte lidt glemte småting.. bla servietter, da jeg hørt hvordan de så ud var jeg ved at stoppe ved netto for at finde nogle der passer til stellet vi skulle spise af.. Nåede lige at stoppe op.. aj men seriøst ! Det er servietter! for helvede Lise gider du slappe af! Så jeg kørte hjem og kyssede ham og sagde tak for han havde købt dem.. <3

Aftenens juveler bestod af armbånd fra mit søde gudbarn, øreringe jeg fik til min fødselsdag af Thomas og et ur jeg længe sukkede efter og købte en sommerferie for år tilbage da vi lige var kommet hjem fra Ischia.


Vores aften gik med et par venner og masser af god mad. Vi spiste konstant fra kl.18.30 og kom på ingen måde igennem det hele.. Men hyggeligt og dejlig roligt


Ingen kommentarer:

Send en kommentar